Om A Lot Decoration

Vår affärside
Att erbjuda florister och dekoratörer ett stort urval av underbara naturliga dekorationer, samt små fina detaljer som hjärtan & blommor i varierande materialslag.

Vi lägger ner ett stort arbete på att finna tidlösa men likväl trendiga pyntdetaljer till bästa möjliga pris. Snabba leveranser av beställda varor är något som flera kunder berömmer oss för.

Vårat lager och kontor ligger på Södermannagatan 2 i Falköping. Vill ni besöka oss där för en utförlig presentation eller besöka någon av mässorna som vi visar sortimentet på vänligen ring eller maila oss.

Vi på A Lot DecorationVår Historia
Det hela började hösten 2004 när en rastlös Ann stod hemma i källaren och tillverkade kransar av enris som hon själv plockat ute i skogen. Medan Ann stod för tillverkningen lastade Anders bilen full och besökte de lokala blomsterbutikerna. 

De hade då svårt att få tag i fina och praktiska dekorationer att pryda kransarna med och fick då idén till A Lot Decoration som började som en ren leverantör av kransdekorationer till blomsteraffärer. Sortimentet bestod då mestadels av kottar, frukter, blommor och kransar. Sedan dess har det hänt mycket. Sortimentet består nu av drygt 4 000 artiklar och innehåller allt från band och trådade kottar till inredningsartiklar så som lampor & skåp. 

Vi säljer idag till blomster- och inredningsbutiker i främst Sverige, Norge och Finland.Facebook & Instagram

Nu finns vi även på Facebook och Instagram. Följ oss där och se vad som händer hos oss! (Observera att du behöver vara registrerad användare för att se flödet.)