A Lot Decoration

Vi erbjuder allt från dekorationsartiklar till mindre möbler till florister, dekoratörer, blomsterbutiker, inrednings- och presentbutiker. Vårt sortiment består bland annat av fjädrar, kransar, hjärtan, blomsticks, band, ljus, oasis, ljusstakar, lyktor, krukor, speglar, bord och hyllor.

Vårt sortiment presenteras förutom i vår webbshop även i en katalog som kommer ut 2 gånger per år. I januari kommer vår/sommarkatalogen med en hel del påskartiklar. I augusti trycker vi en höst/julkatalog. Båda katalogerna skickas ut till alla våra kunder. Vi ställer även ut på mässor, se fliken "mässor" för aktuella mässor just nu.

Vårt lager och kontor ligger på Södermannagatan 2 i Falköping. Vi är ca 20 st som arbetar med inköp, ekonomi, kundsupport, marknad & lager.

 

Så här började det

Det hela började hösten 2004 när en rastlös Ann stod hemma i källaren och tillverkade kransar av enris som hon själv plockat ute i skogen. Medan Ann stod för tillverkningen lastade Anders bilen full och besökte de lokala blomsterbutikerna.

De hade då svårt att få tag i fina och praktiska dekorationer att pryda kransarna med och fick då idén till A Lot Decoration som började som en ren leverantör av kransdekorationer till blomsteraffärer. Sortimentet bestod då mestadels av kottar, frukter, blommor och kransar. Sedan dess har det hänt mycket. Sortimentet består nu av drygt 4 000 artiklar och innehåller allt från band och trådade kottar till inredningsartiklar så som lampor & skåp.

Vi säljer idag till blomster- och inredningsbutiker i främst Sverige, men även till övriga Europa.